2012.01.15. 21:10
1 délután, 2 sírás...
Vasárnap reggel...átiszogatott éjszaka után, amikor az életem egy lyukas garast sem ér nemsok dologra vagyok képes. Ilyenkor vagy valami szemetet eszem, vagy valami írdatlan ütőset. Ma az ütős győzött...
A testilelki egyensúlyt szem előtt tartva a májam lerombolása után tervbe…
2012.01.12. 22:11
Szűz sertés és marinád. Szúrnád, vagy marnád?
Na ma ismét belevágtam...
Nagyit kísértem a piacra, és az egyik húspult mellett elhaladva megláttam egy nagy halom sertésszűzet.
Erről a húsról nekem mindig az jut az eszembe ha meglátom, h legszívesebben fognék egy jó hosszú bagettet, kettévágnám, belefektetném a húst…
2012.01.11. 20:16
Tesa nyökki...milyen a nyokki?
Az egész úgy kezdődött mint egy átlagos délután...
1630, munka off, irány a bolt. Kitaláltam, h csinálok valami egyszerűt, gyorsat...Éppen császkáltam és gondolkodtam milegyen, amikor csörgött a teló...Tesó...
Biztos voltam benne, h kajálni szeretne, ezért felajánlottam neki…
2012.01.10. 23:42
Howard, a kacsa...iz ded...Reszt In Písz...
Kezdjük azzal, h egy kacsa halott...
Következő lépés, (persze miután túltettük magunkat az első, Winnetou nyilaláltal ütött lelki seben) h gondoljuk át megvan-e minden, ami ehhez a vacsihoz kell (2 főre) :
A húshoz:
2 db kacsamell (a bőr leszedve)
vörösborecet v.…
2012.01.09. 20:35
Csak semmi flikk-flakk...nyersen, mint az ősemberek
Naés akkor jöjjön az egyik favorit...mert megérdemli :)
Életem eddigi egyik legdúrvább húsa, és egyben talán a legegyszerűbb kaja, amit valaha csináltam, és ami nagyon ritka, még a beígért elkészítési időt is tudtam tartani, ami az esetek 10%-ban ha sikerül.
Most…
2012.01.09. 18:24
Elindultam...
Végre megtörtént...
Baromi sok halasztgatás és szöszmötölés után végrerávettem magamat és elindítottam a blogot.
Hogy mi vitt rá...?
Egyrészt imádok sütnifőzni, és szerencsére sokbátorító visszajelzést kaptam, h gyerünk, másrészt minden kajcsit amit eddigcsináltam…
Utolsó kommentek